Daamen de Kort van Tuijl Notarissenheeft meerdere kantoren

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen: voor wie net iets meer wil!

Wilt u een offerte bij ons opvragen? Klik dan hier.

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen is een van de grootste notariskantoren van Nederland, het grootste van Brabant. Dat zegt op zich helemaal niets … maar wij denken toch dat uit de kwaliteit van ons werk blijkt dat we een sterk team vormen met elkaar! Dat die grootte ons in staat stelt te bewijzen altijd ietsje meer te kunnen bieden, of het nu om een testament of een bedrijfsoverdracht gaat, over uw samenlevingscontract of uw schenkingsplan. Dat we die meerwaarde voor u ook kunnen aantonen.

Wij zijn juist ook daarom aangesloten bij een aantal sterke brancheorganisaties: Netwerk Notarissen, NICO (een samenwerkingsverband van de grotere solitaire notariskantoren in Nederland), de EPN (Vereniging van estate planners in het notariaat), Lex Union (een internationale vereniging, voor samenwerking over de grenzen, met name in België en Frankrijk) en nog enige andere.

Als u een eenvoudige vraag heeft, kunt u terecht op ons inloopspreekuur. U kunt uw vraag dan gratis voorleggen aan een (kandidaat-)notaris. Het inloopspreekuur is alleen bedoeld voor eenvoudige vragen, dat wil zeggen: vragen die in (ongeveer) 10 minuten beantwoord kunnen worden. Tijdens het inloopspreekuur kunt u gewoon binnenlopen; u hoeft geen afspraak te maken. Denkt u er wel aan om een geldig legitimatiebewijs mee te brengen? Bij de openingstijden van de vestiging kunt u terugvinden wanneer de vestiging een inloopspreekuur heeft.

Lees verder...

Wij willen het kleinere kantoor in zijn laagdrempeligheid en persoonlijke benadering combineren met de ervaring en de specialismen van het grotere kantoor, dat op alle rechtsgebieden vooraan loopt bij de ontwikkelingen in het recht. Wij staan voor u klaar om u bij de belangrijke momenten van het leven goed advies te geven en uw wensen, uw wil of uw overeenkomsten optimaal vast te leggen.

Het gaat bij het notariële werk vaak om de haken en ogen waar de oppervlakkige beoordelaar niet over nadenkt. Ook als een eindproduct wel eens standaard lijkt hoort daar een stevige checklist aan ten grondslag te liggen en met de cliënt te zijn doorgesproken. Zo houden we niet alleen elkaar (en de collega's in de samenwerkingsverbanden) scherp en helder, maar ook onze cliënten.

We streven daarbij naar transparantie, naar heldere taal waar het kan en naar beheersing van kosten, eveneens waar het kan. Ook dat laatste is immers een kwaliteit van een goed kantoor, een kantoor dat bij alles handelt in het belang van de cliënt. Dat bij alles dat 'ietsje meer' nastreeft.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

10 april 2017

Ondernemer moet vóór de zomervakantie met zijn pensioen aan de slag. Wij helpen ondernemers met Begeleiding Pensioenkeuze.

Er is een nieuwe wet waardoor ondernemers die pensioen opbouwen in hun bv vóór 1 juli a.s. in actie moeten komen. Er moet ook een keuze worden gemaakt over hoe nou verder met het pensioen omdat fiscaal gezien er binnenkort geen pensioen meer mag worden opgebouwd in de eigen bv. De regels zijn best ingewikkeld en er zijn deadlines die je niet mag missen. Daarom bieden wij de Begeleiding Pensioenkeuze aan. Hier lees je wat dat inhoudt. 

Als je pensioen opbouwt in je bv dan liggen er afspraken daarover vast in een ‘pensioenbrief’ of ‘pensioenovereenkomst’. Dit document moet vóór 1 juli a.s. worden aangepast. Vervolgens moet je een keuze maken over het pensioen dat je in de bv hebt opgebouwd. Er zijn drie keuzes: bevriezen, omzetten en afkopen. Als je kiest voor omzetten en afkopen, moet je dit op tijd met een formulier melden aan de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament. 

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook nog andere business aan je hoofd hebt, bieden wij de Begeleiding Pensioenkeuze aan. We helpen je dan stap-voor-stap het hele keuzetraject te doorlopen. We zorgen ervoor dat je geen deadlines mist. En voor het rekenwerk schakelen we jouw fiscaal adviseur/pensioenspecialist of accountant in. We hebben ook een stappenplan voor jou als ondernemer gemaakt zodat je alle stappen kunt volgen.   

Interesse in de Begeleiding Pensioenkeuze? Neem contact met ons op.  

28 september 2016

Een open sollicitatie is altijd welkom

Werken bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen betekent betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk. Als groot en ondernemend notariskantoor met ruim 65 medewerkers is de mens achter de cliënt het uitgangspunt van ons handelen.

Elke dag weer leveren professionals kwaliteit en passend advies op het gebied van personen- & familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Mensen met het juiste talent, teamspirit en ondernemerschap zijn voor ons van grote waarde en we bieden dan ook een cultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Spreekt dit je aan, een open sollicitatie is altijd welkom! Graag ontvangen we je sollicitatie digitaal via sollicitatie@dktnotarissen.nl.

nieuws van netwerk notarissen

18 mei 2017nieuws

Hypotheekrenteaftrek kan je geld kosten

Heb je een koopwoning? En heb je daarvoor geld geleend? Dan heb je meestal recht op hypotheekrenteaftrek. Hypotheekrenteaftrek levert tot nu toe vaak een belastingvoordeel op. Zo werkt het: ...

lees verder >
20 april 2017nieuws

Eindelijk een financieel voorbehoedsmiddel voor iedereen die gaat trouwen.

Datum nieuwe huwelijksregels bekend gemaakt: op 1 januari 2018 gaan ze in. Een maand geleden heeft de Eerste Kamer nieuwe huwelijksregels aangenomen. Het kabinet heeft nu bekend gemaakt dat deze...

lees verder >
13 april 2017nieuws

‘Laat erfgenamen niet met raadsels achter’

Als je afwijkt van de verwachtingen die je erfgenamen hebben of je behandelt je kinderen niet gelijk, laat dan in je testament opnemen waarom je die keuze hebt gemaakt. Dit...

lees verder >
de heer mr. N.J. Adema (Niek-Jan)Notaris en estate planner
Bovenal notaris in Udenhout, maar ook voorzitter van onze maatschap. Probeer iedere dag de combinatie van ons grote, gespecialiseerde kantoor en de laagdrempelige, persoonlijke sfeer van de vestigingen voor onze cliënten waar te maken. Ik doe alles wat notarieel is, kan ook wel alles, maar dat alleen met goede bijstand! Eigen specialismen zijn estate planning en bedrijfsoverdracht.
mevrouw mr. N.M. Brandsema (Neline)Kandidaat-notaris
Ik ben Neline Brandsema , kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Vanaf maart 2003 ben ik opgeleid in de algemene praktijk en heb ik mij verdiept in alle rechtsgebieden. Hierdoor kan ik u adviseren op het gebied van het familierecht, het ondernemingsrecht en zowel bestaande als nieuwbouwwoningen en hypotheken.
de heer mr. S.H. Hoogeveen (Sven) Kandidaat-notaris
Mijn naam is Sven Hoogeveen, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Na in 2010 begonnen te zijn in de algemene praktijk, ben ik mij gaan specialiseren in het familierecht en de estate planning. De specialisatieopleiding tot estate planner rond ik in 2017 af. Ik ben aangesloten bij het Register Estate Planners.
de heer mr. G.J. van Tiel (Gerrit Jan)Kandidaat-notaris
Ik ben Gerrit Jan van Tiel, kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialisme is het familierecht.
mevrouw mr. S. Bong (Shara)Kandidaat-notaris
Ik ben Shara Bong en sinds september 2016 werkzaam als kandidaat-notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Ik heb notarieel en fiscaal recht gestudeerd in Nijmegen. Ik houd me vooral bezig met het personen- en familierecht. In maart 2017 ben ik begonnen aan de beroepsopleiding.
de heer M.R.J. van Beijsterveldt (Thieu)Notarisklerk
Ik ben Thieu van Beijsterveldt, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn het ondernemingsrecht en de wat meer bijzondere registergoedzaken; daarnaast ben ik lid van de Vereniging van agrarisch specialisten in het notariaat.
mevrouw S.T.V. Putters (Sabine)Notarisklerk
Ik ben Sabine Putters, notarisklerk bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Udenhout. Mijn specialismen zijn voornamelijk onroerendgoedtransacties en hypotheken.
de heer mr. P.J. Meulenaars (Jeroen)Notarieel medewerker
mevrouw W.F.M. van den Hurck-van der Wee (Ine)Secretarieel medewerker
mevrouw M.A.J. Wouters (Machele)Secretarieel medewerker
mevrouw S.H. de Graaf (Sylvie)Receptie/telefonie medewerker
mevrouw H.H.M.J.H. Marcelissen-Adams (Heidi) Receptie/telefonie medewerker

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen

handelsregisternr: 62147498
btw nr: NL854686186B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
maandag inloopspreekuur van 14.00 tot 15.00 uur.

Bezoekadres

Schoorstraat 5
5071 RA Udenhout

Postadres

Postbus 6
5070 AA Udenhout

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.